Loading
 
Ansvarligt spil

Hyggespil.dk har forpligtet sig til at støtte op om et Ansvarligt Spillemiljø på vores website.

Vi tager emnet om ansvarligt spil meget alvorligt og er dedikerede til at levere en ansvarlig spilleservice til alle vores spillere.
Vi ønsker, at du har det sjovt og nyder din online oplevelse med Hyggespil.dk samtidig med, du til alle tider spiller ansvarligt.

For millioner af mennersker er online spil en slags underholdning, men for andre, der kan have problemer med spil, kan det være det samme som en vinforretning for alkoholikere.

Mens de fleste spiller ansvarligt, kan gambling for nogle blive et problem. Vi foreslår følgende retningslinjer for at sikre et ansvarligt spil:

  • Prøv venligst at skabe nogle rammer for hvor meget du ønsker at købe, satse og tabe, inden du begynder at spille.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis det forhindrer dig i at udføre dine daglige pligter.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis du er i behandling for en afhængighed eller et misbrug eller er påvirket af alkohol eller andre rusmidler.
  • Gambling kan ikke anbefales, hvis du forsøger at opveje tidligere tab.
  • Du skal være juridisk myndig i din retskreds.

Nogle tegn, som kan advare om den potentielle risiko ved spil:
  • Du spiller for at flygte fra virkeligheden
  • Du spiller for at løse dine økonomiske problemer
  • Du kan ikke holde op med at spille, uanset, om du har tabt eller vundet
  • Du spiller, indtil du har tabt alle de penge, du har til rådighed
  • Du forsømmer din familie for at spille


For sikre at du nyder din online oplevelse med Hyggespil.dk og forbliver i kontrol over dit spil, forsyner vi medlemmerne med et udvalg af muligheder til at hjælpe dem med at spille ansvarligt. Disse er som følger:

Selvudelukkelse  - Hyggespil.dk
GÆLDER KUN IKKE-BRITISKE SPILLERE Firmaet vil lukke enhver konto, hvis en Bruger kontakter en af vores uddannede servicemedarbejdere. Alternativt kan Brugeren selv sætte en fortrydelsesperiode på hans/hendes Hyggespil.dk konto, som automatisk suspenderer Spillerkontoen i 1/3/6 måneder eller indtil Brugeren ønsker at genoptage et ansvarligt spil.
Herudover tillader Firmaet, at Brugeren udelukker sig selv på ubestemt tid, ved blot at kontakte en af vores uddannede servicemedarbejdere. Bemærk venligst, at hvis du vælger at udelukke dig selv permanent, vil din konto blive deaktiveret, og eventuelle midler på din konto, som kan udbetales, vil blive refunderet. Bemærk, at hvis du beslutter at afkorte, eller fjerne din selvudelukkelsesperiode, træder dette først i kræft 7 dage efter din anmodning herom. Hvis du beslutter dig for at øge selvudelukkelsesperioden, vil ændringen træde i kraft øjeblikkeligt.

GÆLDENDE FOR BRITISKE SPILLERE Firmaet vil lukke enhver konto, hvis en Bruger kontakter en af vores uddannede servicemedarbejdere. Alternativt kan Brugeren selv sætte en fortrydelsesperiode på hans/hendes Karamba.com konto, som automatisk suspenderer Spillerkontoen i mindst 6 måneder, op til ubestemt tid, ved at kontakte en af vores uddannede servicemedarbejdere. For flere detaljer Klik her
Bemærk venligst, at hvis du vælger at udelukke dig selv permanent, vil din konto blive deaktiveret, og eventuelle midler på din konto, som kan udbetales, vil blive refunderet. Bemærk, at hvis du beslutter dig for at spille med os igen efter afslutningen af din selvvalgte selvudelukkelsesperiode, skal du underrette en af vores servicemedarbejdere, og din konto vil være til rådighed igen tidligst 24 timer efter din anmodning. Hvis du beslutter dig for at øge selvudelukkelsesperioden, vil ændringen træde i kraft øjeblikkeligt.


Personlige grænser - Vi hos Hyggespil.dk tror på, at det at have det sjovt, mens man spiller på vores Webside, er noget af det allervigtigste og vi hjælper dig med glæde at sætte dine egne grænser og gøre dig fri af bekymringer. Du kan også vælge at sætte en grænse for det beløb.Brugeren kan sætte sit eget forbrugsloft via ansvarligt-spil-knappen i lobbyen. du kan satse eller på de tab, du måtte pådrage inden for en dag, ved blot at kontakte en af vores uddannede operatører via chat.
Du kan ændre eller ophæve grænsen på hvilket som helst tidspunkt. Bemærk, at hvis du beslutter at forhøje eller ophæve dine personlige grænser, vil den nye grænse træde i kraft 7 dage efter din anmodning. Hvis du beslutter dig for at reducere de personlige grænser, vil ændringen træde i kraft øjeblikkeligt.
FOR BRITISKE SPILLERE - Bemærk, at hvis du beslutter at forhøje eller ophæve din personlige grænse, vil den nye grænse træde i kræft 24 timer efter din anmodning, og er betinget af din bekræftelse.

Session Tidsbegrænsning  -  Hyggespil.dk giver dig mulighed for at sætte en grænse for varigheden af spillet inden for en session. Hvis du gerne vil indstille din session tidsgrænse, bedes du kontakte en af vores uddannede operatører via chat.

Virkeligheds tjek  - Brugere Hvis du har været logget ind på Hyggespil.dk for en periode på 1 time, vil en system-meddelelse, informerer dig om hvor længe du har spillet, og det beløb, du har vundet og satset i løbet af denne tid. Du vil få muligheden for at fortsætte med at spille, eller at stoppe

FOR BRITISKE SPILLERE - Aktivering af Virkelighedstjek-funktionen kan gøres via "Virkelighedstjek" afsnittet på ”Ansvarligt Spil” siden, eller ved at kontakte vores kundeservice. Det er muligt at indstille din egen foretrukne frekvens for denne meddelelse.

Adgang til Kontooversigt  - Brugere kan når som helst nemt få adgang til en fuld oversigt over deres indbetalinger på vores Website via deres kontos "Oversigt" sektion.

Oplæring af Personale  - Hele vores Kundeservice-team er opmærksomt på vores målsætning for Ansvarligt Spil og er oplært i at handle derefter, hvis de skulle blive gjort bekendt med et problem og vil levere konto og kasseoplysninger, hvis en Bruger ønsker det for yderligere at kunne hjælpe denne Bruger til at spille ansvarligt på vores Website.Få Yderligere Hjælp:

Der er mange organisationer, der kan give støtte og hjælp til mennesker, der udvikler en spilleafhængighed. Hvis du på noget tidspunkt kan se, at du ikke kan kontrollere din spilleadfærd og ikke kan nyde vores Website på en sikker og ansvarlig måde, anbefaler vi på det kraftigste, at du øjeblikkeligt kontakter en af følgende professionelle organisationer for professionel rådgivning:

Spilleterapi hjælpelinje
Anonyme spillere
Helping Hand/IGC
Gambleaware (UK)

Vi opfordrer dig til at SPILLE ANSVARLIGT hos Hyggespil.dk og gøre dig fri af bekymringer. Som altid vil vores supportteam med glæde svare på alle yderligere spørgsmål, du skal blot klikke på  Kontakt os
 
CHAT
MED OS