Loading

CHOOSE TO PLAY

 

Hvilke regler har Hyggespil.dk for udbetaling?


Som en del af vores engagement i “CARE” – Customers Are Really Everything, gør vi hos Hyggespil.dk alt hvad vi kan for sikre at din anmodede udbetaling bliver afleveret så hurtigt og effektivt som muligt.

General information om udbetaling:

  • Meddelelser om at hæve penge skal foretages via Websiden. AG Communications Ltd, (ejerne af Hyggespil.dk), vil ikke acceptere forespørgsel om hævning foretaget via telefon eller elektronisk post. Ansatte hos AG Communications Ltd har ikke tilladelse til at omgå disse instruktioner.
  • For at kunne få udbetalt hos Hyggespil.dk skal du først foretage mindst en indbetaling.*
  • Bonusser, gevinster eller indbetalinger kan kun udbetales efter du har spillet for 35 hver bonusser du har modtaget (har du indløst med de gratis 2, så gælder det ikke). For mere information, klik venligst på det følgende link: Betingelser for bonusregler .
  • Minimum beløb for alle udbetalingsmetoder, undtagen bankoverførsel, er kr100.
  • For din egen sikkerhed skyld kan Hyggespil.dk spillere ikke mere end kr70.000 pr måned [et større beløb for VIP Platinum spillere] om måneden gældende for både en enkelt samt flere udbetalinger. Hvis beløbet, der hæves er større end kr70.000, vil det resterende beløb blive tilbage på spillerens konto og blive hævet måneden efter.
  • Hævninger (udbetalinger), der overstiger mere end kr23.000, vil kræve yderligere verifikationsprocedurer; bevis på identitet, alder og bopæl. AG Communications Ltd forbeholder sig retten til at gennemføre sådanne verifikationsprocedurer også i tilfælde af lavere udbetalinger.
  • Af og til kan din fuldmagt, eller anden form for dokumentation, være nødvendig for at behandle din udbetalingsforespørgsel. Derudover kan det ske, at vi beder dig underskrive en blanket, der beskriver dine tidligere indbetalinger til din Hyggespil.dk konto.
  • AG Communications Ltd, (ejerne af Hyggespil.dk), forbeholder sig ret til at forsinke og/eller stoppe gennemførslen af anmodede udbetalinger indtil endelig godkendelse for alle udestående indbetalingsoverførsler er modtaget.
  • Ingen reklamerede eller andre former for bonusser kan udstedes eller tillades når penge er blevet udbetalt og står på spillerens afventende konto. Det forbliver således indtil udbetalingen enten er blevet godkendt eller slettet og den afventende kontos saldo er lig med nul.

Hvordan fungerer udbetalingsprocessen?

Udbetalinger vil blive krediteret en spillers oprindelige betalingsmetode med mindre andet tilbydes på siden. Hvis du ikke kan modtage din udbetaling via din oprindelige betalingsmetode, beder vi dig kontakte os.

Kredit-/betalingskort undtagelser:

  • MasterCard: På grund af MasterCards bestemmelser er det ikke tilladt for os at sætte penge ind på dit MasterCard. Derfor vil udbetalinger blive returneret via bankoverførsel eller bankcheck (den metode som er mest belejligt for dig), eller via Skrill (MoneyBookers) eller NeTeller, hvis du har brugt disse metoder førhen.

Visa: I enkelte tilfælde har vi ikke tilladelse til at indbetale penge på dit Visa på grund af reglerne om et begrænset antal Kreditkortsprocessorer. Af denne grund vil udbetalinger blive betalt via elektronisk bankoverførsel eller Bank Draft eller via Skrill (MoneyBookers) eller NeTeller, hvis du tidligere har benyttet dig af disse metoder.

Hyggespil.dk er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har indført et professionel kunde support team, klar til at hjælpe dig 7 dage om ugen fra kl. 08:00 til 01:00 CET. Tøv ikke med at kontakte Hyggespil.dk teamet. Klik blot på Kontakt os

 
CHAT
MED OS
|
clock_icon
00:00:00