Loading

CHOOSE TO PLAY

 

Om os


Et budskab fra Hyggespil.dk team:
Hyggespil.dk er et brand eget af Aller Media A/S, en virksomhed omfattet af lovgivningen i Denmark.

Spillene på denne hjemmeside er drevet af software, der tilhører AG Communications Ltd, en virksomhed beliggende i Malta og som har fuld licens (MGA/CL1/408/2007) under Malta Gaming Authority.

Retfærdigt spil
Hos Hyggespil.dk er vi forpligtet til at sørge for retfærdigt spil til enhver tid. Retfærdigt spil er grundlaget for vores fælles succes. Hos Hyggespil.dk er vi altid glade når en af vores medlemmer vinder en stor gevinst og vi har muligheden for at hjælpe én med at virkeliggøre sine drømme. Efter vores mening er enhver vinder en viderebringer af succes, og derfor siger vi: Vi vinder, når du vinder.

Sikkerhed & fortrolighed
Hyggespil.dk benytter sig af den seneste 128 bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringteknologi, som sikrer at ømtålelige data transporteres sikkert over internettet til vores server, som er beskyttet af den nyeste firewall. Dine personlige oplysninger er fortrolige og bliver beskyttet, ligeledes bliver de naturligvis ikke delt med andre organisationer i handelsøjemed.

Indbetalinger
Vi hos Hyggespil.dk tilsigter, at du altid kan more dig og ikke behøver at bekymre dig. Derfor tilbyder vi mange måder, som både er brugervenlige og sikre, hvorpå du kan sætte penge ind og hæve dem hurtigt. Alle betalinger via kredit- og betalingskort håndteres af AG Communications Ltd A/S, et selskab beliggende, autoriseret og stiftet på Malta. AG Communications Ltd A/S levere de bedste, tryggeste og sikreste betalingssystemer til Hyggespil.dk.

Ansvarligt spil & mindreårige spillere
Vi tilskynder at du SPILLER ANSVARLIGT på Hyggespil.dk. Hvis du finder ud af, at du har et problem med ludomani, søg venligst professionel hjælp. Du kan finde din lokale Anonyme Spillere afdeling på: www.gamblersanonymous.org
Du bør vide, at det er ulovligt for enhver under 18 hverken at åbne en konto eller spille på Hyggespil.dk.

Kontakt Kundesupport
Hyggespil.dk er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har indført en suveræn kundeservice, som er parat til at assistere dig, 7 dage om ugen fra kl. 06.00 til 11.00 CET. Klik blot på Kontakt os .
 
CHAT
MED OS
|
clock_icon
00:00:00